PRESS RELEASE: BJÖRN BORG SPONSORS EUROELITE

IMG 2254

 

 

 

Tennislegenden Björn Borg sponsrar EuroElite 

 

 

 

 

 EuroElite Junior Tennis Development Centers blir sponsrade av Patricia & Björn Borg fr o m 1 mars 2015.  

Partnerskapet innebär att makarna Borg stödjer EuroElite med ett finansiellt engagemang men även med Björns exceptionella erfarenhet inom tennissporten. Syftet är att utveckla nya projekt som ska skapa bättre förutsättningar för unga tennisspelare i Skandinavien. 

- Som föräldrar noterade vi hur väl EuroElites unika och smarta koncept fungerar på både camps och internationella tävlingsresor.  För oss är det viktigt att skolutbildningen prioriteras och därför är det en väsentlig del av den här satsningen. Vi ser verkligen den positiva påverkan som detta har på tävlingsspelare i olika åldrar och därför bestämde vi oss för att sponsra EuroElite., säger Patricia & Björn Borg.

- Vi är stolta och hedrade att tennislegenden Björn Borg tillsammans med sin fru Patricia skapar fler möjligheter för alla våra unga lovande tävlingsspelare i Skandinavien. Deras stöd ger oss förutsättningar att utöka och utveckla vårt koncept ytterligare och detta skapar mervärde för alla våra spelare och deras föräldrar. Det ger också ett förstärkt samarbete med spelarnas föreningar och deras respektive tränare på hemmaplan, säger Michael Andreasson och Dave Bandelin huvudpartners på EuroElite.

EuroElite förser unga tävlingsspelare i Skandinavien med kompletterande tennisträning & utbildning för att de skall vara förberedda på de utmaningar som de ställs inför på den internationella tävlingsarenan och i förlängningen en ev collegesatsning som tennisspelare. Att betona vikten av utbildning är en väsentlig del av EuroElites koncept.

2016-07-18 Check Out this Interview with Björn...Supporting EuroElite!

Categories News

MASTER PARTNERS

master sponsors2017